Columnist

19.4.2017, luottamusmies
Professori Bruun: Liittosopimuksiin osia keskusjärjestösopimuksista
16.2.2017, Akava
Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder paheksuu Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) tapaa irtisanoa keskusjärjestösopimukset yksipuolisesti ilmoittamalla.
18.11.2016, sopiminen
Joustot ja luottamus käyvät käsi kädessä
Suomalaisen työelämän jäykkyydestä puhutaan paljon – osin aiheesta, osin aiheetta. Tärkeintä olisi tunnistaa ja tunnustaa, että sopiminen ja joustot työmarkkinoilla vaativat keskinäistä luottamusta, ei sanelua.
10.10.2016, edunvalvonta
Seuraavan kahdeksan kuukauden aikana tavoitteet ja neuvottelukärjet on kirkastettava, todettiin YTN:n kolmen sopimusalan yhteisessä luottamusmiesseminaarissa.
15.2.2016, teekkari
Valtakunnansovittelija Minna Helle

Valtakunnansovittelija Minna Helle kertoi työmarkkinatilanteesta TEKin Teekkariseminaarissa Messilässä 8.2.

Moni asia tulee muuttumaan työmarkkinapolitiikassa. Valtakunnansovittelija Minna Helle haluaa, että muutos tapahtuu sopimalla eikä kriisin tai pakon myötä.
5.10.2015, Työelämä

Meillä on aina ollut loistava menneisyys, upea tulevaisuus ja surkea nykyisyys, Sixten Korkman nauratti täyttä salillista. 

Digitalisaatio ja kansainvälisyys ovat päivän sanat. Googlen Hanna Kivelä antoi vinkit tulevaisuuden työelämässä pärjäämiseen.
5.2.2015, lakko

– Työriidat kuuluvat demokraattiseen yhteiskuntaan, sanoo Minna Helle, joka joutunee ratkomaan niitä tulevaisuudessa.

Kolmikannan uskottavuus syntyy vain tulosten kautta, korostaa vuoden alussa valtakunnansovittelijana aloittanut Minna Helle.
25.1.2015, edunvalvonta
Juhana Vartiainen ja yleisö

Juhana Vartiainen (edessä oik.) kertasi Suomen talouden madonluvut TEKin työmarkkinavaliokuntien seminaarissa. Vieressä TEKin neuvottelujohtaja Teemu Hankamäki.

TEKin uusien työmarkkinavaliokuntien seminaarissa 23.-24.1. nostettiin heti kissa pöydälle ja kartoitettiin niitä reunaehtoja, joiden rajoissa jäsenkunnan etuja on lähitulevaisuudessa valvottava. Yhteiseen seminnarin kokoonutuivat yksityisen sektorin, kunnan, valtion ja yliopistosektorin valiokunnat.