Columnist

17.2.2017, työehtosopimus
Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n päätös irtisanoa keskusjärjestöjen väliset sopimukset heikentää kymmenien tuhansien palkansaajien työmarkkina-asemaa.
15.2.2017, kaupan ala
Neuvottelujärjestömme Ylemmät Toimihenkilöt YTN jätti tänään Kaupan liitolle neuvotteluesityksen alan ylempien toimihenkilöiden omasta sopimuksesta.
14.2.2017, työaika
Yli 60 prosenttia ylemmistä toimihenkilöistä tekee töitä vapaa-ajallaan, selviää Työolobarometrin 2016 ennakkotiedoista.
10.2.2017, Tekniikka
Teollisuuden palkansaajat TP vaatii maan hallitukselta kevään kehysriihessä päätöksiä teollisuusohjelmasta.
8.2.2017, English
How can we benefit better foreign expert talent in Finnish working life? This difficult question was asked at the multicultural working life seminar in Helsinki on Tuesday 31 January.
7.2.2017, kilpailukykysopimus
Kilpailukykysopimuksen edellyttämät paikalliset neuvottelut työajan pidentämisestä heikensivät työilmapiiriä, selviää Ylemmät toimihenkilöt YTN:n kyselystä.
7.2.2017, Työelämä

Akavan yrittäjyysseminaari järjestettiin Danske Bankin tiloissa Helsingin Ruoholahdessa 3. helmikuuta. Tilaisuudessa kuultiin innostavia ja kiinnostavia yrittäjyystarinoita.

Yrittäjäksi ryhtyminen vaatii rohkeutta, mutta myös kykyä unelmoida ja visioida.
3.2.2017, palkat
TP:n mielestä uuden vientivetoisen palkkamallin syntyminen edellyttää eri osapuolten keskuudessa perusteellista keskustelua mallin tarpeellisuudesta.
2.2.2017, kansainvälisyys
Santiagon laidalla sijaitseva Cerro Pochoco -vuori on 1750 metrin korkeudella merenpinnasta. - Se on muutaman minuutin ajomatkan päässä kaupungista, ja siitä sitten parin tunnin trekkaus ylös. Se on ihan pikkunyppylä ennen varsinaista Andien vuorijonoa, mutta sieltä on hieno näköala Andeille ja myös kaupunkiin päin, ja kondorikotkiakin nakyy, Einari Ojala kertoo.
Einari Ojalan perhe on kotonaan siellä, missä on työtä ja hyvä olla. Nyt se paikka on Santiagossa, Chilessä.
2.2.2017, kansainvälisyys
Lue Chilessä työskentelevän Einari Ojalan vinkit kielitaidosta perheonneen.

Sivut