Columnist

24.4.2017, työehdot
Työntekijän osaaminen, motivaatio ja työkyky eivät synny tyhjästä. Siksi tulevaisuudessakin tarvitaan reiluja työehtoja.
20.4.2017, kaupan ala
Kaupan alan asiantuntijoiden työolosuhteet ovat retuperällä. Ylempien toimihenkilöiden hyvinvointia ja tuottavuutta lisäävä sopimus toisi joustavat raamit yrityksille työelämän kehittämiselle.
19.4.2017, luottamusmies
Professori Bruun: Liittosopimuksiin osia keskusjärjestösopimuksista
17.4.2017, soitimmerekrytoijalle
Rekrytointijärjestelmän profiilia täyttäessä kannattaa miettiä myös hakukoneoptimointia, neuvoo Elina Piipponen Nokiasta.
11.4.2017, kaupan ala
Kaupan alalla ylempien toimihenkilöiden asema on pahentunut esimerkiksi työaikojen osalta. Tähän halutaan omalla työehtosopimuksella muutosta.
6.4.2017, soitimmerekrytoijalle
Kun lähetät avoimen hakemuksen, tuo selkeästi esiin osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteet. Pidä myös LinkedIn-profiilisi ajan tasalla, neuvoo rekrytointikonsultti Lassi Jyrinsalo Baronalta.
3.4.2017, tasa-arvo

UNI Finland naisverkoston tasa-arvoseminaari järjestettiin 25.3. Helsingissä.

Ammattiliitoilla on tärkeä rooli tasa-arvon edistämisessä. Se tuli selväksi, kun UNI Finland naisverkoston ammattiliitot kokoontuivat keskustelemaan tasa-arvosta asiantuntijoiden johdolla maaliskuun viimeisenä lauantaina.
30.3.2017, kevytyrittäjyys

Oulussa toimiva työllistämishanke Uranoste järjesti koulutustilaisuuden, jossa pohdittiin yrittäjyyden vaikutusta työttömyysturvaan. Asiantuntijana oli Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston työttömyysturvavastaava Jukka Nilivaara. Oikealla Uranosteen projektikoordinaattori Riitta Ylilehto.

Moni pohtii, miten aloittaa yrittäjyys työttömyysaikana ja miten tukien kanssa käy. Yllätyksien välttämiseksi kannattaakin olla tarkkana.
28.3.2017, innovaatio
TEK on tyytyväinen, että sen pitkäaikainen tavoite Tekesin ja Finpron toiminnan tiivistämisestä on toteutumassa.
27.3.2017, cv-klinikka
Usein CV:n lukee ensin rekrytoija ja osaamisen täytyy avautua myös hänelle, ei ainoastaan toiselle saman alan asiantuntijalle, neuvoo Elisa Karumo ABB:lta.

Sivut