Columnist

24.4.2017, työehdot
Työntekijän osaaminen, motivaatio ja työkyky eivät synny tyhjästä. Siksi tulevaisuudessakin tarvitaan reiluja työehtoja.
20.4.2017, kaupan ala
Kaupan alan asiantuntijoiden työolosuhteet ovat retuperällä. Ylempien toimihenkilöiden hyvinvointia ja tuottavuutta lisäävä sopimus toisi joustavat raamit yrityksille työelämän kehittämiselle.
20.4.2017, Koulutus

TEKin edustajina säätiön perustamisasiakirjan allekirjoittivat hallituksen puheenjohtaja Marjo Matikainen-Kallström (keskellä) ja varapuheenjohtaja Mika Uusi-Pietilä (vasemmalla).

Nyt nimet ovat paperissa. Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat Tampere3-yhteistyössä uuden korkeakoulukonsernin. Uuden yliopiston taustalle perustetussa säätiössä on mukana monipuolisesti suomalaisen yhteiskunnan toimijoita.
20.4.2017, Koulutus

Selvitysmies Jari Jokinen ja opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen

Nopeavaikutteisuus, koulutuksen laatu, kustannustehokkuus sekä alueellinen ja valtakunnallinen tasapaino olivat selvitysmies Jari Jokisen kriteereinä, kun hän kokosi kymmenen ehdotuksen listan osaajapulan ratkaisemiseen alueilla, jotka on yllättänyt positiivinen rakennemuutos.
19.4.2017, luottamusmies
Professori Bruun: Liittosopimuksiin osia keskusjärjestösopimuksista
17.4.2017, soitimmerekrytoijalle
Rekrytointijärjestelmän profiilia täyttäessä kannattaa miettiä myös hakukoneoptimointia, neuvoo Elina Piipponen Nokiasta.
12.4.2017, asioiden internet
Yritysten yhteistyö on tärkeä kilpailuetu, kun internetin ja muun teknologian kehitys mullistaa tuotteiden ja palveluiden lisäksi liiketoimintamalleja.
12.4.2017, Opiskelijat
teekkarit kuva: Joel Karppanen
Mitä jos lähtisitkin tänä vuonna tutustumaan vieraan paikkakunnan wapun kohokohtiin? Poimi alta tärpit, vedä haalarit jalkaan ja matkaa kohti uutta ja tuntematonta!
11.4.2017, kaupan ala
Kaupan alalla ylempien toimihenkilöiden asema on pahentunut esimerkiksi työaikojen osalta. Tähän halutaan omalla työehtosopimuksella muutosta.
11.4.2017, general council election
The association of Academic Engineers and Architects in Finland TEK has chosen its 70-member representative assembly for the coming three-year period.

Sivut