Teekkarin työkirja 2018 julkaistiin joulukuussa. Työkirjan toteuttaa Tekniikan akateemiset TEK yhdessä teknillisten yliopistojen ja tiedekuntien kanssa.
Teekkarin työkirja 2018
Kuvaaja
Helena Hagberg
Kirjoittaja
Katariina Rönnqvist

Etsitkö kesätöitä?

Teekkarin työkirja ja Teekkarit.fi ovat apunasi.

Teekkarin työkirjan uusilta verkkosivuilta www.teekkarintyokirja.fi löydät työkaluja työnhakusi tueksi. Lue, mistä työpaikkoja kannattaa etsiä. Viilaa työnhaun materiaalit, kuten CV ja hakemus, kuntoon. Työkirjan avulla valmistaudut myös työhaastatteluun ja työsopimuksen tekemiseen.

Painettu Teekkarin työkirja 2018 lanseerattiin tekniikan alan kampuksilla joulukuussa. Voit hakea sen yliopistosi ura- ja työelämäpalveluista tai lukea näköisversiota verkossa.

Löydät tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisen alan opiskelijoille suunnattuja työpaikkailmoituksia kätevimmin Teekkarin työkirjan Facebook-ryhmästä. Työnantajat ilmoittavat ryhmässä kesä-, harjoittelu-, trainee- ja lopputyöpaikoista: www.facebook.com/groups/teekkarintyokirja

Moniko TEKin opiskelijajäsen työskenteli viime kesänä? Miten TEK tukee opiskelijaa työelämässä? Lue aiheesta lisää Teekkarit.fi-sivuston Työelämä-osiosta: www.teekkarit.fi/tyoelama

Asiasana