Webinaari tuo koulutukset kotikoneellesi

Kirjoittaja: 

Katariina Rönnqvist

Kuva: 

Helena Hagberg
Osallistua voi siis vaikka kotisohvalta tai kahvilasta. Webinaarin voi myös katsoa tallenteena jälkikäteen.

– Over to you Antti, huikkaa Heini Hult-Miekkavaara kollegalleen Antti Mattilalle. TEKin Urapalveluiden asiantuntijat pitivät 15.4. webinaarin eli verkkoseminaarin TEKin opiskelijajäsenille työhaastattelun koukeroista.

Webinaari on kätevä koulutusmuoto, koska ainoa vaatimus siihen osallistuvalle on nettiyhteys ja tietokone. Webinaarin voi myös katsoa tallenteena jälkikäteen.

Löydät Urapalveluiden webinaarit työhaastattelusta, CV:n tekemisestä ja yrittäjyydestä TEKin nettisivuilta. Pidä silmällä tulevia webinaareja!

 

Category: 

Kommentit

Sivulla https://lehti.tek.fi

Sivulla https://lehti.tek.fi/koulutus/webinaari-tuo-koulutukset-kotikoneellesi oleva linkki https://www.tek.fi/fi/urapalvelut/urawebinaarit vie sivulle jossa otsikkona "OHO, JOTAIN MENI PIELEEN."

Hei, kiitos kommentistasi!

Hei, kiitos kommentistasi! Uutisen julkaisun (30.4.2014) jälkeen TEKin verkkosivut on uudistettu ja osoitepolut muuttuneet. Urawebinaarien tallenteet löytyvät täältä: https://www.tek.fi/fi/tyoelama/urapalvelut/osaaminen-ja-ammattitaito/tallenteet-ja-materiaalit (vaatii jäsentunnistautumisen).

Lisää uusi kommentti

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.