Columnist

20.4.2017, Koulutus

TEKin edustajina säätiön perustamisasiakirjan allekirjoittivat hallituksen puheenjohtaja Marjo Matikainen-Kallström (keskellä) ja varapuheenjohtaja Mika Uusi-Pietilä (vasemmalla).

Nyt nimet ovat paperissa. Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat Tampere3-yhteistyössä uuden korkeakoulukonsernin. Uuden yliopiston taustalle perustetussa säätiössä on mukana monipuolisesti suomalaisen yhteiskunnan toimijoita.
20.4.2017, Koulutus

Selvitysmies Jari Jokinen ja opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen

Nopeavaikutteisuus, koulutuksen laatu, kustannustehokkuus sekä alueellinen ja valtakunnallinen tasapaino olivat selvitysmies Jari Jokisen kriteereinä, kun hän kokosi kymmenen ehdotuksen listan osaajapulan ratkaisemiseen alueilla, jotka on yllättänyt positiivinen rakennemuutos.
29.3.2017, Järjestö
TEK lahjoitti 10 000 euroa Tampereen yliopiston luonnontieteelliselle koulutusalalle.
28.3.2017, Koulutus

Diplomityöntekijä Anna Kuusala (vas.), Helsingin kaupungin muotoilujohtaja Anne Stenros ja TEKin teekkarivaliokunnan puheenjohtaja Maria Kultanen Design Factoryssa 22.3.

Työkokemuksen merkitys osaamiselle ja tytöt tekniikan alalle. Muun muassa nämä asiat puhuttivat vastavalmistuneiden palautekyselyn tulosseminaarissa Design Factoryssa 22.3.
8.3.2017, innovaatio
Raine Kajastila

Raine Kajastila on harrastanut kiipeilyä yli 15 vuotta, joten kiipeily oli hänelle luonnollinen tutkimuskohde.

Vuoden 2016 nuoreksi tutkijayrittäjäksi on valittu TkT Raine Kajastila, jonka kehittämä teknologia muuttaa tavallisen kiipeilyseinän lisättyä todellisuutta hyödyntäväksi pelialustaksi.
1.2.2017, koulutus
Uraillat ovat kaikille TEKin täys­jäsenille tarkoitettuja maksuttomia iltatilaisuuksia. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu!
1.2.2017, Koulutus

TEKin toiminnanjohtaja Heikki Kauppi, TEKin hallituksen puheenjohtaja Marjo Matikainen-Kallström, Helsingin yliopiston kansleri Thomas Wilhelmsson, TEKin asiamies Juhani Nokela ja matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan dekaani Jouko Väänänen.

Tekniikan akateemiset TEK lahjoitti 120-vuotisjuhlavuotensa merkeissä 20 000 euroa Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen koulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen.
12.1.2017, Koulutus

Lahjoituksen luovuttivat TEKin asiamies Juhani Nokela (vas.) ja koulutuspolitiikan johtaja Jari Jokinen. Vastaanottamassa rehtori Matti Manninen ja dekaani Henrik Kunttu.

TEK lahjoitti 120-vuotisjuhlavuotensa merkeissä 10 000 euroa Jyväskylän yliopiston luonnontieteelliselle koulutusalalle.
3.1.2017, henkilöstö

Solitassa työhönottohaastatteluihin osallistuu henkilöstöjohtaja Jonne Sepän (vas) lisäksi usein myös työtiimin edustaja, kuten vanhempi ohjelmistosuunnittelija Harri Ohra-aho.

Sosiaaliset taidot ja persoona ovat tärkeitä valtteja.
18.11.2016, Järjestö

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen kiitti TEKiä tekniikan alan koulutuksen edistämisestä.

Osaaminen, koulutus ja elinikäinen oppiminen olivat TEKin juhlaseminaarin ytimessä.

Sivut