Columnist

23.3.2017, kesätyö
Onneksi olkoon kesätyöpaikan johdosta! Lue tämä lista, ennen kuin aloitat uudessa työssäsi.
18.11.2016, kesätyö
Neljä viidestä TEKin opiskelijatutkimukseen vastanneesta teki kesätöitä ja puolet työskenteli myös lukuvuoden aikana. Taloudelliset tekijät ja oman osaamisen kehittäminen motivoivat töihin.
9.11.2016, kesätyö
Vahanen Oy on Suomen paras kesätyönantaja

Edessä kesätyöntekijät Eeva Pääläinen ja Ella Lahtinen (oik.). Vasemmalla kunniamaininnan saaneen Faba osuuskunnan toimitusjohtaja Antti Latva-Rasku ja henkilöstöpäällikkö Jussi Peltokangas. Takana keskellä Vahanen Rakennusfysiikasta Ellan kesätyötutor Titta Manninen ja tiimiesimies Katariina Laine (oik.). Edessä (oik.) Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja Henna Hirvonen ja oikeus- ja työministeri Jari Lindström.

Akavan opiskelijoiden mukaan Vahasella kesätyön ja opiskelun yhdistäminen onnistuu hyvin. Kiitosta tuli myös hyvästä perehdytyksestä ja myöhemmistä työllistymismahdollisuuksista.
29.9.2016, kesätyö
Teknologens arbetsbok (Teekkarin työkirja) sammanställer nu på sina webbsidorna en förteckning över arbetsgivare som erbjuder studerande sommar-, praktik- och diplom-/examensarbetsplatser samt traineeprogram för sommaren 2017.
29.9.2016, English
Teekkarin työkirja lists employers who will offer summer jobs, internships, thesis work and trainee programmes in summer 2017.
27.4.2016, kesätyö
Akavan, SAK:n ja STTK:n yhteinen Kesäduunari-info avautuu maanantaina. Tänä vuonna Kesäduunari-infossa neuvoja antaa Sini Tervo.
6.4.2016, kesätyö
Muuttolintujen ja katupölyn lisäksi vahva kevään merkki on kesätyökauden alkaminen. Mitä kesätöihin suuntaavan kannattaa muistaa?
18.1.2016, kesätyö
Teekkarin työkirjan nettisivulla tavoitat tuhannet tekniikan alan opiskeljiat eri puolilta Suomea.
25.11.2015, kesätyö
Opiskelijat oppivat kesätöissä tärkeitä työelämän taitoja, jotka auttavat heitä työllistymään valmistumisen jälkeen. Siksi hallituksen kaavailemaa yliopistojen kolmatta lukukautta ei kannata TEKin mielestä toteuttaa ainakaan samanlaisena kuin nykyiset kaksi lukukautta.
19.11.2015, kesätyö
Yli puolet työskentelee lukuvuoden aikana
Taloudelliset tekijät ovat opiskelijoille tärkeä syy tehdä töitä. Palkan lisäksi töissä kehittyvä oma osaaminen ja uratavoitteet motivoivat työntekoon. Tämä selviää TEKin opiskelijatutkimuksesta. Lue jutun lopusta myös kahden opiskelijan kesätyökokemuksista.

Sivut