Kuvaaja
Markus Sommers
Kirjoittaja
Tiina Henry-Biabaud

Vahvista työelämätaitojasi – Hae TEKin uuteen valmennukseen

Nuorten osaajien forum -valmennuksessa kartutat sellaista osaamista, jota et opi akateemisessa koulutuksessa.

TEK on lanseerannut uuden jäsenpalvelun alle viisi vuotta sitten valmistuneille jäsenilleen. Nuorten osaajien forum toteutettiin viime vuonna Helsingissä pilottina. Erinomaisen vastaanoton saanut valmennus jatkuu tänä vuonna kahdella ryhmällä Helsingissä ja Tampereella.
 
Forum tarjoaa tukea oman ammatillisen vaikuttavuuden parantamiseen, nykyisen tai tulevan johtajuusosaamisen, vuorovaikutustaitojen sekä henkilöbrändin kehittämiseen. Valmennus perustuu inspiroivien alustusten lisäksi fasilitoituun ryhmätyöskentelyyn, vertaissparraukseen sekä itsenäiseen työskentelyyn.
 
– Toteutamme joka vuosi palautekyselyn vastavalmistuneille diplomi-insinööreille ja arkkitehdeille. Nuorten osaajien forum on kehitetty vastaamaan sellaiseen osaamistarpeeseen, johon tutkimuksemme mukaan akateeminen koulutus ei ole täysin pystynyt vastaamaan. Lisäksi forum tarjoaa erinomaisen verkostoitumisalustan nuorille jäsenillemme, kertoo forumin koordinaattori TEKin aikuiskoulutuksen asiantuntija Sanja Mursu.

Forum tarjoaa tukea johtajuusosaamisen, vuorovaikutustaitojen sekä henkilöbrändin kehittämiseen.
 

Verkostoidu ja kehitä osaamistasi

Valmennukseen voivat hakea alle viisi vuotta sitten valmistuneet TEKin nuoret jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita omasta ammatillisesta kehittymisestään ja valmiita panostamaan siihen. Osallistujilta tämä vaatii sitoutumista forumin iltatapaamisiin ja jonkin verran työskentelyä vapaa-ajalla.
 
Valmennuksessa on yhteensä neljä valmennuskertaa, jotka kestävät kolme tuntia per kerta. Kaikkien valmennuskertojen välissä osallistujat tekevät välitehtävän omalla ajallaan. Forumin kouluttajina toimivat johtajuus- ja vuorovaikutusvalmentaja, tekniikan tohtori Jari Ylitalo (Helsinki ja Tampere) sekä johtajuutta tutkinut, DI ja tohtoriopiskelija Tuukka Kostamo (Helsinki). Forumiin haku on nyt auki ja se päättyy 15.11.2017.

Lisätietoa ja hakulomake: forum.tek.fi