Kirjoittaja
Helena Andersson

Talouselämän verkkopalvelu uudistui

Talouselämän uudistunut verkkopalvelu muuttui osittain maksulliseksi. Talouselämän digitilaajat voivat lukea lehtensä Summasta kuten ennenkin, mutta myös oikeutettuja koko uuteen sisältöön.

Talouselämä-lehti uudistui lokakuun alussa niin printtinä kuin verkkossakin. Uusi verkkopalvelu vaatii uudet tunnukset kirjautumiseen.

Jäsenetutilauksiin kuuluu täysjäsenille joko painettu lehti tai digitaalinen tilaus ja opiskelijajäsenille digitaalinen tilaus.

Uudistuksella ei ole vaikutusta Summa-palveluun, ja palvelun toiminta jatkuu normaalisti. Mikäli olet Talouselämän tilaaja Summa-palvelussa, saat talven aikana Talouselama.fi-käyttäjätunnuksen Summan rinnalle käyttöön. Seuraa sähköpostiasi asiaan liittyen.

Jos olet lukenut Talouselämää näköislehtisovelluksen kautta, eivät vanhat tunnuksesi valitettavasti toimi enää kirjautumisessa. Sovellukseen kirjaudutaan nyt samoilla tunnuksilla kuin Talouselämän digituotteeseenkin ja uudet tunnukset luot kätevästi osoitteessa www.talouselama.fi/tek

Printtitilaajille tutustumistarjous verkkopalveluun veloituksetta loppuvuodeksi

Painettua Talouselämää tilaavat jäsenet voivat nyt kokeilla Talouselämän Digitilausta maksutta ja ilman sitoumuksia painetun lehden rinnalla 3 kuukauden ajan. Kokeilun voi ottaa käyttöön osoitteessa www.talouselama.fi/tek. Tarvitset kokeilun käyttöönotossa Alma Talentin asiakasnumeron, jonka löydät painetun lehden osoiteleimasta.

Lue lisää TEKin jäsenen lehtiedusta.