Tekniikka

9.1.2015, Tekniikka
Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n puheenjohtaja Pertti Porokari ihmettelee TVO:n eilistä ilmoitusta yt-neuvottelujen käynnistämisestä. Hän aprikoi, ennakoiko yt-neuvottelut sitä, että yhtiö aikoo luopua nelosreaktorin rakentamisesta.
11.12.2014, Tekniikka

Planmecan kaikki ydintoiminnot sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä. 
– Pystymme nopeasti reagoimaan erilaisiin tilanteisiin, kun toiminnot ovat saman katon alla, Jouko Nykänen kertoo.

Voivatko terveysteknologiayritykset ratkaista terveydenhuollon suuret kysymykset – ja siinä samassa pelastaa koko kansantalouden?
11.12.2014, Tekniikka

Kaapelitehtaalla järjestetään paljon tapahtumia. Kuva on Kierrätystehdas-tapahtumasta. Kuva: Raine Heikkinen

Kun tehdastoiminta loppuu tai sairaala sulkee ovensa, ei vanhaa rakennusta ole pakko purkaa. Kaapelitehdas on hyvä esimerkki uuteen käyttöön kunnostetusta kiinteistöstä.
8.12.2014, Tekniikka
Tutkija Jaakko Timosen magneettiset vesipisarat johtivat julkaisuun arvostetussa Science-lehdessä ja tekijän post doc -tutkijaksi Harvardin yliopistoon.
8.12.2014, Tekniikka
Heikki Kärnän kehittämä kirves pilkkoo puuta ennennäkemättömän tehokkaasti.
4.12.2014, Tekniikka
Euroopan suurimpien joukkoon paisunut kasvuyritystapahtuma kupli luovaa energiaa, mutta muistutti myös elämän perusteiden tärkeydestä. Perttu Pölönen palkittiin tapahtuman yhteydessä vuoden luovimpana suomalaisena.
3.12.2014, Tekniikka
Finalistit ovat innovatiivisella toiminnallaan ja markkinointihenkisyydellään tehneet kovia tuloksia, tällä kertaa erityisesti pk-yrityksissä.
19.11.2014, Tekniikka

Tommi Lahtinen, Jesse Heikkonen ja Risto Lappi Digital Hammerista olivat Slushissa esittelemässä uutta peliään Zeta Fighters.

Peliala oli vahvasti esillä yritys- ja sijoittajatapahtuma Slushissa.
14.11.2014, Tekniikka

Kastellin monitoimitalo heräsi eloon elokuussa, kun noin 1 500 lasta ja nuorta aloitti uudessa opinahjossaan. Kuva: Kuvatoimisto Kuvio.

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto myönsi RIL-Palkinnon 2014 Kastellin monitoimitalolle. Rakennus on Oulun kaupungin ensimmäinen tilahanke, joka on toteutettu elinkaarimallilla.
7.11.2014, Tekniikka
Ensimmäistä kertaa jaetun Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon sai Puolanjuutalaisten historian museo Varsovassa. Museon on suunnitellut suomalainen Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki.

Sivut