Columnist

26.3.2015, eduskuntavaalit

Pirkanmaan tekkiläisiä ehdokkaita tentissä: Satu Hassi (vihr), Sauli Ahvenjärvi (kd.), Juha Ristimäki, (piraattipuolue), Kalle Kiili (kesk.), Jaakko Stenhäll (vihr.), Tero Ahlqvist (PerusS), Matti Karvonen (IPU)  

Tampereen Teknillisen Seuran ja TEKin vaalipaneelissa ei huudeltu toisten päälle, vaikka ehdokkaat joutuivat tiukkaan testiin.
27.2.2015, Järjestö
Jari Jokinen siirtyy TEKiin Aalto-yliopiston kehitysjohtajan tehtävästä. Hänellä on myös aikaisemmista tehtävistään vahva tausta suomalaisen yliopistokoulutuksen kehittäjänä.
20.2.2015, Järjestö
– Haluamme jatkaa keskustelua tästä ja muista koulutuspoliittisista ja yhteiskunnallisista asioista opiskelijajäsentemme kanssa, sanoo TEKin hallituksen puheenjohtaja Marjo Matikainen-Kallström liittyen sosiaalisessa mediassa uudelleen esiin nostettuun kysymykseen TEKin suhtautumisesta yliopistojen lukukausimaksuihin.
20.2.2015, edunvalvonta

Viime vuonna Vuoden työmarkkinateko -palkinto myönnettiin tekkiläiselle luottamusmies Tomi Sarangalle.

YTN:n yritysyhdistysryhmä jakaa vuosittain Vääntö-nimellä tunnetun palkinnon vuoden työmarkkinateosta. Voit ehdottaa palkinnon saajaa 6.3. asti.
19.2.2015, Akava
Akava pitää tärkeänä, että sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneuudistusta jatketaan. Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder korostaa, että palvelurakenne- ja rahoitusratkaisu pitää tehdä samanaikaisesti.
13.2.2015, eduskuntavaalit
TEKin jäsenillat jatkuivat Lappeenrannassa eilen 12. helmikuuta. Illan aikana ääneen pääsivät kaikki kuusi Kaakkois-Suomen tekkiläistä ehdokasta.
10.2.2015, cv-klinikka
Oululainen Eero Lepistö liittyi LinkedInissä TEKrekryyn, laittoi CV:nsä kuntoon ja keskusteli uravalmentajan kanssa. Aktiivisuus työnhaussa tuotti tulosta.
10.2.2015, Järjestö

Assistentti Maisa Nissinen on tehnyt TEKissä töitä 40 vuotta. Nissisen taittamat julkaisut on nyt arkistoitu historian kirjoittajia varten.

10.2.2015, Järjestö

Pirkko-Leena Jakonen ja Pekka Patrikka juttusilla ennen jäsenillan ohjelman alkua. Takana keskellä Seppo Hiilamo.

Lahden alueen osaamiskärkinä ovat cleantech ja muotoilu.
10.2.2015, Järjestö
Helmikuun alussa 50 vuotta täyttänyt TEKin hallituksen puheenjohtaja Marjo Matikainen-Kallström ei pyri jatkokaudelle eduskuntaan. Nyt on hyvä hetki luoda katsaus kansakunnan tilaan 20 vuoden päättäjäkokemuksen valossa.

Sivut