Columnist

16.4.2015, arkkitehdit
Työelämän arkkitehtiraati TAR kokoaa TEKin jäsenenä olevaa arkkitehtikuntaa. Arkkitehtiraati valitsi vuosikokouksessaan 14.4. uuden johtokunnan kaudelle 2015–17.
14.4.2015, Järjestö
Verotuksen epäselvyys ehkäisee työntekijöiden lisäkoulutusta ja osaamisen kehittämistä, Akava huomauttaa. Tämä on erityisen haitallista aikana, jolloin vanhoja ammatteja ja työnkuvia katoaa ja uusia osaamistarpeita sekä tehtävänkuvia syntyy nopeammin kuin ehkä koskaan.
13.4.2015, aktiivi

Martti Annanmäki oli 1980-luvun alkupuolella tuomassa yliopistokoulutettuja matemaatikoita ja fyysikoita TEK-yhteisöön, ja on ollut liitossa siitä lähtien monessa mukana.

Martti Annanmäki palkittiin TEKin valtuuston kokouksen yhteydessä plaketilla, joka on TEKin korkein ansiomerkki.
10.4.2015, eduskuntavaalit

TEKin koulutuspoliittista ohjelmaa muutettiin opiskelijaedustajien ehdotuksen mukaisesti.

Valtuusto poisti tutkintoon johtavan koulutuksen maksullisuuteen liittyvät kirjaukset TEKin koulutuspoliittisesta ohjelmasta.
10.4.2015, Järjestö

TEKin valtuusto oli koolla Tampereella 9.-10.4.2015.

– Maailma janoaa innovaatioita ja on valmis maksamaan niistä. Me tekniikan akateemiset olemme valmiina tekemään niitä, luvataan TEKin valtuuston julkilausumassa.
7.4.2015, edunvalvonta
Joskus työelämän kehittämistä on jouduttu vauhdittamaan lakkoliivit päällä.
7.4.2015, Euroopan unioni

Markku Markkula haluaa edistää useassa maassa toteutettavia yhteishankkeita.

Pitkäaikainen TEK-vaikuttaja Markku Markkula tapaa viikoittain EU-komissaareja ja muita merkittäviä EU-vaikuttajia. Viesti on selvä: tekniikka on valjastettava Euroopan kasvun veturiksi.
7.4.2015, edunvalonta
Miten puolueet suhtautuvat innovaatioympäristön, tekniikan yliopistokoulutuksen ja työelämän kehittämiseen?
26.3.2015, eduskuntavaalit

Pirkanmaan tekkiläisiä ehdokkaita tentissä: Satu Hassi (vihr), Sauli Ahvenjärvi (kd.), Juha Ristimäki, (piraattipuolue), Kalle Kiili (kesk.), Jaakko Stenhäll (vihr.), Tero Ahlqvist (PerusS), Matti Karvonen (IPU)  

Tampereen Teknillisen Seuran ja TEKin vaalipaneelissa ei huudeltu toisten päälle, vaikka ehdokkaat joutuivat tiukkaan testiin.
27.2.2015, Järjestö
Jari Jokinen siirtyy TEKiin Aalto-yliopiston kehitysjohtajan tehtävästä. Hänellä on myös aikaisemmista tehtävistään vahva tausta suomalaisen yliopistokoulutuksen kehittäjänä.

Sivut